8 entry daha
  • üzücü hikayesi nedeniyle başarılı olmasını istediğim oyuncu. hayat ona vurdukça vurmuş, o da bu sene üçlükleri vuruyor.*

    daha önce de bahsedildiği gibi, mobilitesi iyi, şutu da bence çok temiz çıkarıyor. rakiplerin onu boş bıraktığını düşünmüyorum ki normal bir tb2l maçı değil, nba maçı. spacing'ler santimetre ayarında ayarlanırken, onun sürekli boş bırakıldığını düşünmek saçma olur. kariyerinin ilk iki sezonunda daha pivot pozisyonunda süre aldığı için, 13 üçlük denerken artık bazen iki maçta 13 üçlük deniyor, bu özelliği repertuarına kazandırması bence çok iyi. kendisi de 216 cm olduğu için bu daha da önemli hale geliyor.

    uzun oyuncu için, dış şut çok önemli günümüzde ve meyers çok isabetli atmasa da maç başına 4 üçlük deneyip 1.3 sokuyor bu sezon. yüzdesi %31'e tekabül ediyor ve bu her ay gelişiyor. ekim'de .154'le atarken, kasım'da .280 , aralık'ta .360 ile atmış. son 5 maçta'da da 3.2/5.8 (.552) ile oynuyor. ayrıca bu sezon 2 defa 3, iki defa 4, bir defa da 5 üçlük attı.

    en son 31 aralık'ta utah'a karşı 5/6 ile üçlük attı.
    27 aralık'ta sacramento'ya karşı 4/7 ile üçlük atmış.
    1 aralık'ta indiana'ya karşı 4/11 ile üçlük.

    bu da geçen sezon, oklahoma'ya karşı 5 üçlük attığı maç.

    velhasıl kelam, bu çocuk adam olacak, daha 92'li. sezon başında portland'ın kontrat uzatma teklifini reddetmiş, gelişmeye açık mobil uzun arayan bir takımla, umarım dallas mavericks olur, anlaşırsa yaz döneminde daha mutlu olurum.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap