• porsche boxster'ın yerini alması beklenen yeni boxster serisi. adını efsanevi 718'den alıyor. 4 silindirli yeni nesil motorun kullanılacağı iki araçtan biri, en azından söylentiler bu yönde.

    (bkz: porsche 718 boxster s)
    (bkz: porsche 718 cayman)

    ** 2.7l düz altı silindirli güç ünitesi yerini 2l ve 2.5l turbo beslemeli 4 silindirli motorlara bırakmış. 2l olan motor 296hp güç ve 380nm tork üretiyor.
    pdk aktarma ve chrono paketli boxster, 100km/sa hıza 0km/sa'den 4,7sn'de çıkıyor ki bu rakam porsche'ye göre eski nesilden 0,8sn daha iyi. son hız ise 275km/sa.
    718 boxster tasarım olarak önceki versiyondan çok uzaklaşmamış, en ciddi değişiklik arka far ve motor kapağı tasarımında olmuş ki bence otomobile çok yakışmış. bir diğer yenilik ise artık ön kaputun altına tam boy bir valiz sığabiliyormuş.
    iç tasarım porsche çizgilerini temsil etmeye devam ediyor, mühendisler ve tasarımcılar mümkün olan her yere düğme koymayı unutmamış.
    baz versiyonun amerika fiyatı ise 56k usd olarak belirlenmiş.
    açıkçası özellikle arka tasarımı çok vurucu bulduğumu ifade etmeden geçemeyeceğim, tabii ki 6 silindirlinin sesi ve gaz tepkisini tatmış olanlar 4 silindire burun kıvırmakta haksız değiller ama yine de bu bir porsche. fetişistleri direkt 911'e alalım.

    http://press.porsche.com/news/release.php?id=974

    http://www.carscoops.com/…er-revealed-with-new.html
    https://www.youtube.com/watch?v=q7t__u093k0
    https://www.youtube.com/watch?v=ssz9m99hg5c
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap