5 entry daha
  • izlerken gülmekten yerlere düstügüm harika anime. karakterleri cok özenle yaratilmis, bir bölümü digerinin tipatip aynisi olmadigi icin insanin canini sikmayan bir animedir. bas karakter inuyasha gunumuzden bes yuz yil oncesi japonyasinda yasayan bir half demondur, ikinci bas karakter kagome ise günümüzde yasayan, ortaokuldan liseye gecmeye ugrasan bir japon kizidir. sihirli bir kuyu ve "shikon no tama" adindaki özel bir taş sayesinde ikisi de birbirinin zamanina gidip gelebilmektedirler.
    bu "shikon no tama" tasiyan kisiye büyük gücler veren bir tas olduğu için herkes bunun pesindedir ve kagome yanlislikla bu tasi bin bir parcaya ayirir ve ufak parçalar her bir yana yayilir. inuyasha ve kagome de bu tasin parcalarini kötü bir demon olan naraku'dan önce toparlamaya calismaktadirlar.
    macera sirasinda bu ikiliye sango adindaki bir demon avcisi kiz, miroku adindaki sapik bir kesis ve shippo adindaki cocuk bir tilkidemon da katilir. hepsinin amaci birdir: naraku'yu aklamak.

    ayrica hikayenin baska bir karakteri de sesshoumaru'dur, inuyasha'nin full demon abisi. hikayedeki ta$ karakterlerden biridir ve suratinda genelde bir ifade olmamasi da karizmasina karizma katar. onun tek amaci ise inuyasha'nin baba yağdigari olan büyülü kılıcı "tetsaiga"yi kardesinden almaktir. böylece tek bir savuruşta yüz tane demonu öldürebilecek güce sahip olabilecektir.

    "inuyasha" bagimlilik yapan bir anime serisidir, cok eğlencelidir.
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap