2 entry daha
  • türkiye'de yayın yapmaya başlamış ışid yanlısı dergi. tahmin edeceğiniz gibi bütün "mürtedlere" sallıyorlar. son yayınlanan sayısında (2. sayı henüz) erdoğan'ın kürt devleti başlıklı bir yazı ile türk milliyetçilerine de kaş göz etmekten imtina etmemiş.

    "..son dönemde garip tavırlar sergileyerek islam devletini karşısına almak isteyen türkiye devletinin pkk'ya verdiği destek ve tavizlerle bölünmeye doğru yol aldığını da izah etmeye çalıştık..

    ..doğu ve güneydoğuda halkın üzerindeki etkinliklerini propaganda, tehdit ve değişik araçlarla günden güne artırdılar. dağdan inip teslim olduğunu iddia eden bu teröristler yeni bir iç yapılanma başlattılar. bölgede mahkemeden tutun, vergi toplamaya, yol kesip kimlik kontrolüne hatta askeri eğitime kadar birçok alanda büro, yer, karargâh açtılar. bu örgütün elinde kalan bölgedeki halk istemeye istemeye bunlara teslim oldu. çoğu zaman tehdit ve baskı ile sindirilen bu halk, sığınacağı bir devlet kucağı bulamadı..

    ..türkiye’de ilk etapta özerk bir devletin temelini atmayı düşünen bu ateist örgütün türkiye’yi bölmesi an meselesidir. en ufak bir kıvılcımla, bölgede özerklik ve bağımsızlık elde edebilirler. bölgedeki birçok belediye ve devlet dairelerini ellerinde tutan bu çete, kuzey ıraktan ve içerden hazırlanan militanlarıyla türkiye’nin doğu ve güney doğusuna çok basit hamlelerle el koyabilir.."

    meseleyi "çözmüşler". türkiye bölünecek ha. esas düşman ışid değil, "erdoğan destekli ateist bölücüler".
10 entry daha
hesabın var mı? giriş yap