8 entry daha
  • mekanın lansmanı ve konsepte dair beyin fırtınası, muhabbetin hasını geekyapar grubunda konu edilmişti. breaking bad dizisinden apartma bir konseptle yola çıkan ferah bir mekan. buraya kadar sorun yok. ama hizmet sektörünün yeni bir üyesi olarak daha çok fırın ekmek yemesi gerek.

    öncelikle bu kadar büyük bir mekanda tuvaletler kesinlikle yetersiz. (ben gittiğimde) 2 tuvaletten birisi lavabosuyla beraber iptal, çalışmıyor(du). 200 metrekarelik alanda kadın - erkek için ortak kullanıma sunulmuş sadece tek bir wc vardı.

    konsept bir mekan olmasına ragmen kahvelerin sunumu çok özensiz ve menü baştan savma. kahve dünyası gibi vasat bir mekan bile kahveyi önünüze getirirken ufak bir ikram ve kendi konseptini vurgulayan bir fincanla sunarken burası bir milyoncudan alınma gibi duran dümdüz mug'da kahveyi getiriyor. yine de ekip ve işletmecinin iyi niyetliliği ile gençliğini düşünürseniz bu falsolar belki göz ardı edilebilir. en iyisi kendiniz gidip karar verin.

    not: bu entry'i aylar önce yazıp kenar'a kaydetmiştim. ancak mekan çok yeni olduğundan zarar gelir endişesiyle yayınlamak konusunda kararsız kalmıştım. bugün 9gag'e viral girdiklerini görünce, mekanın sosyal medya gücü ile agresif tanıtım ataklarını benim ya da sözlükteki diğer tarafsız arkadaşların yazacağı hiçbir entry'nin baltalayamacağına ikna olduğum için gönül rahatlığıyla kişisel görüşlerimi sizinle paylaştım.
92 entry daha
hesabın var mı? giriş yap