8 entry daha
  • yaptıklarına göre öveni de, yereni de az, çok az. sembolik önemine bir şey demem ama gezi için neler yaşandı. türkiye'nin yüz karası, ülkeyi dünya basınına maskara etmiş, erdoğan'ın diktatörlük hevesinin en somut yapıtı, hukuk tanımazlığın en büyük örneği, ankara'nın mimari dokusuna, atatürk'ün mirasına en büyük saldırı, israfın, zevksizliğin, görmemişliğin zirvesi kaçak saray'a karşı mücadelede en ön safta yer alan, yılmayan, korkmayan, vazgeçmeyen, boyun eğmeyen ve her şeyi hukuk zemininde yapan, konunun sürekli ülke gündeminde kalmasını sağlayan bu büyük insanı tarih yazacak, tarih!

    en güçlü, en kibirli, en şaşalı zamanında, kendinden başka güç tanımayan erdoğan'a hukuk savaşı açmış bu kişi.

    uyuyor muyuz geziciler, uyuyor musunuz ak-troller? siz gayretkeş yandaş basın, siz bile bu kişiye karşı görevinizi tamı tamına yerine getirebilmiş değilsiniz!

    sahip çıkacak olan sahip çıksın, geri kalanı da elinden geleni ardına koymasın! ağa babanızdan korkmayan sizden mi korkacak?

    düzenleme: şimdi çıkıp "koruma istemiş" dersiniz. e, ben "yerin" dedim, onlar tehdit etmişler. ardına tüm devleti almış erdoğan 1000 korumayla dolaşacak, böylesine korkacak, bir grup arkadaşıyla tüm muktedirleri karşısına almış bir insan korkmayacak. bu güne kadar korumasız gezmiş, korkmamış ya siz ona bakın. hem hukuku çiğneyenlerin korkması doğal, hukuku savunanların korkmasında problem var. yani, problem yokmuş, ak-troller sayesinde problem olmuş.
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap