9 entry daha
  • full sürümü verdiğiniz parayı sonuna kadar hakettiğini söyleyebilirim. daha önce hiç bi telefon oyununda bu kadar eğlenmemiştim.

    ilk başlarda eğlenceli, sonra da sahip olduğu kısır döngü yüzünden sizi sıkılmaya iten bi oyun ama.

    mesela diyelim ki çok kaliteli elemanlara sahipsiniz. her özelliklerinin en az 400 olması kaliteden kastım. bu elemanları işe alıp geliştirdikten sonra bok gibi oyun yapma şansınız çok yok sürekli aynı elemanlara aynı işi yaptırmadığınız sürece.

    çok kötü kombinasyonlar yapmadıkça her oyununuz tutuyor. 76 milyonla rekor kırdığım oyunsa online sim+romance oldu. tavsiye ederim

    grand prize işi satıştan ziyade hall of fame'de aldığınız puanla daha çok alakalı. 76 milyon satan oyun grand prize alamadı misal.

    bi yerden sonra reklam yapamıyorsunuz daha fazla. zaten yaptıklarınız tutuyor

    1trilyonunuz da olsa o parayı başka şeylere harcayamadığınız için o paranın da bi önemi kalmıyor. 200 bin her şeyi çözüyor anlayacağınız.

    solitaire bile yapsanız alıyorlar fanlarınız bi süre sonra zaten.

    hardware engineer işi biraz şans. hollywood ilanlarından geliyor. o konuda şansım vardı 3. denememde geldi.

    7-8 grand prize aldım, konsolum 23 milyon falan sattı. ama saçma bi şekilde en çok kullanılan konsol olmasına rağmen başka konsolda daha çok satış yapıyorum.

    konsol çıkarmanızı tavsiye etmiyorum pek bi getirisi yok havalı sadece. getiri bekleyeceğiniz bi oyun da değil işleri istediğiniz kadar büyütemeyeceksiniz nasılsa.
    kısaca oyun, ben 2 gün boyunca telefonu elimden bırakmak istemiyorum, sıçarken, işerken, sigara içerken her boku yaparken oynamak istediğim bi oyun olsun diyosanız hemen indirin. ama uzun vadede arada bakacağınız bir oyun sadece. oyunun bi sonu var anlayacağınız. parasını aonuna kadar hakediyor.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap