6 entry daha
  • "çıkmışlar, 1000 odalı saray! ne 1000 odası yea... 1150 küsur oda var!" şeklindeki bir savunmayı hararetle alkışlayan canlı türünün ekşi sözlük'teki uzantılarınca, ak-sarayla ilgili onlarca iddiasından bir-ikisi çürütülünce hepsi çürütülmüş sayılan (bkz: onlar çürütülünce biz de çürütülmüş sayıldık)* sivil toplum örgütü yöneticisi.

    kendisinin gazi üniversitesi mühendislik mimarlık fakültesi, benimse ankara siyasal öğrencisi olduğumuz ve 1980'lerin ikinci yarısına denk gelen öğrencilik yıllarımdan tanıdığım, dönemin cılız ama etkili sol öğrenci hareketinin öncü öğrencilerinden biriydi. fakültesindeki öğrenci derneğinin başkanı veya yönetim kurulu üyesi filandı diye hatırlıyorum. 1988'de öğrenci temsilcileri olarak tbmm'ye gittiğimizde (meclis kapısına kadar polis tarafından kovalanıp kapıda bekleyen shp sol kanat vekillerince [ahmet türk, arif sağ vd] içeriye sokulduktan sonra akşam trt haberlerinde "meclisin bugün misafirleri vardı" şirinliğinde bir haberle parti gruplarının toplantı salonlarında ağırlanırken görüntülerimizin yayınlandığı gün) o da vardı diye hatırlıyorum.

    gazi üniversitesi'nin ilk harfini n ile değiştirip telaffuz ettiğimiz zamanlardı. şimdi farklı mıdır, sanmıyorum gerçi. bu kız o yılların karanlığında o okulda solculuk yapmış bir kız. ha çok istiyorsanız tabii mücadelenizi yapın ona karşı ama ben söylemiş olayım, fazla da ümitlenmeyin.
50 entry daha
hesabın var mı? giriş yap