4 entry daha
  • bu türün aslında hardcore'la alakası (bana göre), götündeki "core" takısından başka pek yoktur. (belki, ama sadece çok az bi ihtimal; vokal mi desek?)
    tiplere bakarsan hardcore imajını yüklenmiş insanlardır ancak yaptıkları müzik söz konusu olduğunda, müzik taş gibi melodik death metaldir, isveç death metalidir.
    ayrıca hatebreed ve slipknot ile as i lay dying'in aynı tür olduğuna (metalcore) inanmıyorum, as i lay dying metalcore'dur ancak slipknot ve hatebreed bu olaydan oldukça uzaktır.
    yine tüm cümleyi bence parantezine alasım var bu arada.

    ayrıca nedendir bilmem, son dönemlerde bu türde o kadar çok grup türemiştir ki, "noluyo lan?" dememek elde değildir. her yeni akımda olduğu gibi kötü gruplar elenir, as i lay dying, unearth, killswitch engage vs.vs. gibi kaliteli gruplar yollarına devam eder. özellikle metal blade'i, kaliteli metalcore gruplarını seçebilme konusundaki başarısından dolayı da kutluyorum efenim burdan.
    ha bi de, bu birden patlayan yeni akımın/türün kaynağı da amerikadır, bunu da belirtmeden geçmeyelim.

    edit: hardcore'la alakasından bahsederken vokal demişiz, ama gavurun "breakdowns" dediği dur-kalkları da eklemek mantıklı olacaktır.
63 entry daha
hesabın var mı? giriş yap