26 entry daha
  • konusu güzel olan, içerisinde aksiyon, komedi ve romantizm öğelerini harmanlayan, özellikle kadın karakter çizimleri son derece kaliteli olan anime dizilerini zaman zaman izlemekten keyif alan birisi olarak benim gözümde code geass'ten sonraki en iyi animedir.

    içinde bana göre çok sayıda rpg öğesi barındırmaktadır. konumu itibariyle bu anime üzerinden çok rahat mmorpg oyunu yapılabilirmiş.

    --- spoiler ---

    esdeath her ne kadar piskopat bir hatun olsa da tatsumi'ye olan karşılıksız aşkı ve kendi ekibindeki insanlara karşı olan merhameti ile içinde iyilik parçaları barındıran bir karakterdi. gönül isterdi ki senaristler esdeath'i final boss yapmak yerine zorlu bir süreç sonucunda tatsumi ile baş göz etsin, isyancıların safına katsın ve bunun karşılığında da çok daha güçlü bir final boss ile akame ve tatsumi ile beraber mücadeleye koysun. ama olmadı. daha da salakça kısmı ise senaristlerin tatsumi karakteri ile esdeath'i geçtim akame karakterini baş göz etmek varken mine isimli gereksiz karakter ile aşk yaşatmaları tam bir saçmalıktı.

    --- spoiler ---
72 entry daha
hesabın var mı? giriş yap