4 entry daha
  • tek eksiği hızdır bu abimizin. oyundaki en iyi hamle havuzlarından birine sahiptir hem fiziksel, hem de özel olarak. elemental atakları öğrenebilir ki aslında herkese bahşedilmeyen bi durumdur.

    zehir/yer türü bir pokemon olarak psişiğe hayalet, suya elektrik, yere buz, buza ise ateş ile karşılık verebilir mesela. haa karanlık, kaya, dövüş, çelik, böcek, ejder... dayının on parmağında on marifet. ama işte 85 hız ou'da geçinmesi için yeterli değil. sucker punch ile psişik tipi pokemonlar dışında neredeyse her baş düşmanı kendisinden hızlı ve de güçlü atak istatistiklerine sahip. uu'da takılıyor. olsun.

    ve maalesef ki gizli özelliği ile varolabilen bi pokemon. mega evrim bekleniyordu oras ile birlikte; ama life orb ile o denli özdeşleştiler ki, game freak olası bi mega evrimde onu sheer force'dan mahrum bırakır gibi geliyor insana. hatta sableye gibi bu yeni özellik onun kullanım sıklığını dahi arttırsa, gözler bi prankster aradığı gibi sheer force arar. bi rock polish'e bakar aslında ya, çok mu şey istiyoruz ki. dragon dance de olur. verin quiver dance verin. o her şeyin en iyilerine leğağyık.

    serinin en güzel tasarımlarından da birine sahiptir bu arada. mor iyidir iyi. aggron, heatran ve nidoking ile ayrı eve çıkıp bakkala gidecek kişiyi fifa atarak belirlemek istiyorum. ben gitmem.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap