175 entry daha
  • 105 dakikalık, 2011 yapımı film.

    "keep calm and fockin produce it? "

    genç yönetmen neil burger'in, - biraz da elindeki cevherin orijinalliği ve güzelliği ile, harika biçimde dokuduğu yapım; ilk 10 dakikasının ardından 1 dakika bile durulmayarak harika bir şekilde yükseliyor ve kendine bağlıyor. tüm tanımların ötesinde; ileri dozda seyir "zevki" veriyor.

    filmi efsane olma sıfatlarından alı koyan birkaç "bug" var evet ( birini spoiler'e bıraktım ) fakat türünün sunulabilecek tüm kalemlerini ustaca sunmaya çalıştığını da itiraf etmek gerek.

    oyunculuklarda; - 2015 yılına gelmemize rağmen, bradley cooper'ı filmografisinin en iyi halinde görüyoruz, kendisini bir daha bu seviyede göremedik henüz ne yazık ki. giderek popüler hale geldi, şiştikçe şişiyor bakalım hakkında neler göreceğiz önümüzdeki zamanda. robert de niro ise ustalığını kısa ve öz biçimde tesir ettiriyor, no nonsense!. abbie cornish ise charlize theron'a benzerliliğinin "ekmeğini" bol yese de, yapımda yeterli düzeyde idi.

    tarafımdan da yapıldığı üzere; cemiyet ya da çoğul ev hayatında belli aralıklarla tekrar tekrar izlenebilecek, teknik anlamda da yeterli, güzel ve akıcı sunulmuş, türünde kaçırılmaması gereken, arşivlik bir film. henüz görmediyseniz kesinlikle hakkında kararsız kalmayınız. well done.

    8 / 10.

    her eve imdb

    --- spoiler ---

    yüksek kapasite çalışan bir beyinden çok şey beklenir. lucy'de de bu başarısız bir şekilde sunulmaya çalışılmıştı hatta. bu açıdan izleyicinin aklında türlü soru oluşuyor ve çoğu haklı ve doğru düzlemde.

    yapımın en büyük bug'u ise: bu kadar verimli çalışan beynin; ilacı neden en baştan seri üretmeye çalışmadığı. "hap"ın içeriğini çözüp, stokları sağlama alıp risksiz ve sonsuz devam edilebilirdi. tabi o zaman senaryo nasıl olacaktı.

    --- spoiler ---
225 entry daha
hesabın var mı? giriş yap