5 entry daha
  • herkesin başta dediği teknik nedenlerle düştüğü açıklanırsa firmaların büyük maddi kayıpla başbaşa kalabileceği, o nedenle kazanın pilotaj hatasına bağlanacağı konusunda nereden tutarsan elinde kalan bir pilot. eldeki bütün veriler, uçağı kasten düşürmesinin sürpriz olmayacağını gösteriyor.

    alman basınına göre, kendisini uzun zamandır tanıyanlardan bazıları 'ağır başlı ama çok depresif biri' şeklinde değerlendirmişler. her ne kadar almanya'da bir öğrenci olduğu için normal görünse de psikolojik ve teknik bir takım testlere hazır olmadığı için okulu bırakmış, tekrar başlamış. facebook sayfasında bugüne kadar beğendiği filmler ne hikmet ki executive decision ve non-stop adlı filmler. ayrıca beğendiği sayfalar arasında alpler, dağcılık ve doğa ile ilgili sayfalar da mevcut. uzun zamandır almanlarla çalıştığım ve istatistiksel olarak da çoğunun psikolojik/sosyal fobi gibi problemleri olduğu kanıtlandığı için (bir habere göre %15) pilotun arkadaki 149 kişinin hayatı önemli olmaksızın bencil bir şekilde ölüme götürmüş olması bana o kadar uzak bir ihtimal olarak gelmiyor.

    not: facebook sayfası sanırım soruşturma sonrası biraz değişiklik geçirmiş ve adının başına 'in erinnerung an' (anısına) gelmiş. söz konusu sayfaları görmek an itibariyle mümkün değil.
35 entry daha
hesabın var mı? giriş yap