1202 entry daha
  • siyasi bir tercih yapıp hdp'yi destekleyen kişi. bu yüzden sözlüğümüzün über özgürlükçü aydınlık gençleri tarafından karakterine, zekasına, kültürüne, yaşayışına sövülen kişi. komik ve iğrenç bir durum bu. çünkü tercihin kendisinin eleştirilmesi yerine, tercihin öznesi çirkefçe ve cazgırca itibarsızlaştırılıyor. güler misin ağlar mısın? bunlar bir de demokrat ve özgürlük yanlısı gençler ha!

    hep dedim, yine diyorum: söz konusu kürtler olunca bu ülkede ezberler ters yüz olur. yine ters yüz oldu. izmir kordonda her yaz akşamı fıçıdan birasını denize karşı yudumlayan boyozcan, daha düne kadar hükumetin alkol yasakları ve benzer diğer faşist uygulamaları için gezi direnişinde boy gösterirken, chp'yi desteklemesini öngördüğü nejat işler'in hdp'ye oy verdiğini görünce, birden erzurumlu sağcı dayı moduna girdi ve adamın alkolle olan mesaisine atıf yaparak nejat işler'in ayyaşın, serserinin teki olduğuna kanaat getirdi. * * * bunu bir hakaret malzemesi yaptı. o artık tipik bir akp'li, tipik bir iç anadolu yobazı. o eski boyozcan'lığından eser yok şimdi.

    debe editi: dünkü debe editinde de söylediğim üzere, türk ve kürt halklarının uzlaşarak değil, derin bir idrakin çemberinde anlaşarak bir arada yaşayabilmesi en büyük dileğimiz. ulusalcılarımıza, milliyetçilerimize samimi gelir mi bilmem; malum, serde ''hainlik'', ''bölücülük'' var. ben ki bu düşünceden dolayı evleneceği kadını özellikle türkler arasından seçmiş biriyim. buradan* kendisine selam eder, sol gözünün kenarındaki benlerden öperim.
672 entry daha
hesabın var mı? giriş yap