6 entry daha
  • piyasada kahir ekseriyetle maalesef islenmis olarak bulunur. dogal olani bas taci edilir, ise de üçüncü çakra tasi oldugu unutulmamalidir. fiziksel etkileri o bolgedeki organlar uzerinde musbettir. çünki yaydigi dalga boyu oramizinkilerle örtüsür. benzer frekanslar yani. ama gastrit isen o frekans bozulur. ülser isen o frekans bozulur. o vakit bu das sana iyi gelir. benzer dalga boyu yayan renkteki yiyecekler de yiyince ayni sekilde sana iyi gelir. patates kabak gibi. pozitif bilimli fiziksel faideleri bunlar. dahasi da var tabii ama her zamanki gibi üseniyorum.

    pozitif bilimin sustugu ama etkileri sayisiz insanlar tarafindan musahade edilen psikolojik etkileri ametistinki ile benzerlik gosterir. (bkz: ametist)

    bunun sebebi ise her sitrinin vakti zamaninda ametist olmasidir. sitrin ametistin sicaklik etkisiyle yeraltinda renk degistirmis halidir. bunun icindir ki ametisti isi yoluyla sarartip sitrin diye piyasaya sürenlere sahtekar demek pek dogru olmaz. ama musteriyi de uyarmalari lazim bu isil islem gormustur diye.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap