7 entry daha
  • zamanın su gibi aktığı film.

    çok sıklıkla kısa film izleyen birisiyim bazen 30 dakikalık kısa film 30 saat sürüyor gibi oluyor ama bu iki saatlik film bir anda aktı gitti.

    trajedi ve mizahı böylesine güzel harmanlayan bir film epeydir izlememiştim. aslında bu film tümüyle seni, beni, hepimizi anlatıyor. fantastik kurgular gayet az var filmde. gerim gerim gerildiğim anlar oldu ama hep hoş bir şekilde bağladılar, rahatlattılar.

    evet düğünlü son bölüm unutulmaz ama kendi adıma kırsaldaki sürücü kavgası benim için unutulmazdı. zira direksiyon başında tanınmaz hale gelebilen birisiyim. o nedenle hem dehşet içinde izledim hem de kahkahalarla güldüm, benim için gerçek anlamda unutulmaz bir bölümdü. araba kullanırken hep aklıma gelecek bu kısa. benzer hadiselerin eşiğinden döndüm, kaç kez kafamda benzer senaryolar kurguladım. normalde şiddetle alakam yoktur ama direksiyon başına geçince acayip bir adama dönüşüyorum. buradaki adamlarla acayip bir empati kurdum. bu kısmın finali de olağanüstü çarpıcıydı.

    tekrar tekrar izlenebileyeceğim filmler listeme girdi ki çok çok az film bu listeme girebilir. aynı filmleri tekrar tekrar izleme alışkanlığım yok. epey kısıtlı bir listem var. o listeye hızlıca dahil oldu kendileri.

    8/10
437 entry daha
hesabın var mı? giriş yap