6 entry daha
  • daha evvel hiç oyunculuk deneyimi olmayan oyuncu kadrosunun , filmdeki o vurucu gerçekçiliği ortaya çıkarışındaki en büyük nedenlerden birinin, gerçekten duyma engelli insanlar olmalarından kaynaklı olabileceğine inanıyorum. sağlam bir sinir zırhınız yoksa filmi gerçekten izlemeyin.

    if festival kapsamında ilk gösterimini izlediğim seansta 4 seyirci salonu terketmiş,bir seyirci ise gözyaşlarına engel olamamıştır.kendi namıma en çok hatırımda kalan,filmden sonra duyduğum yoğun mide bulantısı idi.

    eğer bir ileri sarma tuşu olsaydı , kendimi o kadar zorlamaz,ileri sarar bazı sahneleri gerçekten geçerdim.

    filmde öyle can alıcı bir kürtaj sahnesi mevcut ki , bir an seyirci olduğumu dahi unuttum diyebilirim. yanısıra son sahne beni benden almıştır.--- spoiler ---

    (bkz: spoiler)--- spoiler ---

    evet oyuncular oldukça gençler,sahip çıkan yol gösteren akıl verecek bir çevreleri veya aileleri yok.film,hiçbir diyalog ve altyazı olmaması sebebi ile olayların gelişim hikayelerinin çıkarımlarını seyircisinin omuzlarına bindirmiş,lakin bunu öyle başarılı ve gerçekçi bir biçimde yapmış ki,zaten gelişmekte olan olayların gerçekçi vuruculuğunu beyaz perde düzlemine fazlası ile taşımış.

    bana kalırsa muhteşem başarılı,abartı hiçbir sahnesinin bulunmadığı,ukrayna için çokta ütopik olmayacak bir hikayeye sahip,lakin seyircisinin biraz ağzına sıçan bir yapıt.izlemeden önce ruh halinizin nasıl olduğunu kontrol ediniz.
21 entry daha
hesabın var mı? giriş yap