28 entry daha
  • önümüzdeki senelerde kompakt boyutlardaki infiniti q30 ve onun crossover kardeşi infiniti qx30 ile beraber avrupa'da fırtınalar estirmeyi düşünen nissan'ın premium iz düşümü. japon firmanın ingiltere sunderland fabrikasında yıllık 60000 üretim kapasitesi varmış ve bunun yarısını avrupa'ya ayrılıyormuş. qx30 ve q30 da bu 60000 üretim kapasitesine dahil olacakmış. sunderland neresi diye sorarsanız eğer? infiniti q30 ve kardeşinin tasarlanıp, geliştirildiği yer olmakla kalmayıp nissan qashqai, nissan note, nissan leaf ve nissan juke'un da üretildiği mekan.

    bmw, mercedes ve audi'nin at koşturduğu avrupa premium kompakt sınıfında japon premium üretici bunlarla arasındaki farkını maksimum risk alma ve yenilikçilik olarak tanımlamış. firmanın avrupa, orta asya ve afrikadan sorumlu yetkilisi francois goupil de bouille alman firmaların büyük pazar paylarını kaybetmemek için daha muhafazakar takıldığını da eklemiş.

    q30'un şöyle bir sitesi de bulunuyor;
    http://www.infinitiusa.com/…hicles/q30-concept.html

    --------------------------------------------------------

    yalnız staj zamanında 0 kilometre 3 tane infiniti m37'nin kaza testini izlemiş, bunlar hazırlanırken arabanın içinde bol bol oturup malzeme kalitesini okşayarak test etmiş, dokunmatik navigasyon ekranını bolca karıştırmış, 8 saatini arabaların etrafında dolanarak geçirmiş biri olarak japon premium aletin avrupa piyasasında başarılı olmasını da çok isterim.

    türkiye'de kısa bir süre satılmış a32 - a33 kasa infiniti l30 kardeşlerin (nissan cefiro veya nissan maxima diye de geçer) ve nissan pathfinder muadili infiniti qx4'ün meraklısı olarak ülkemizde piyasaya düşerse etrafında bir dolaşmanın ve kullanmanın hayalini kuruyorum yeni q30'un.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap