5 entry daha
  • bu muhteşem komedyen (ve bence düşünür ve felsefeci, artık politikacı ve belki çok daha ötesi) kişiyi ilk şöyle tanıdım, imdb'de "bu standup'çıları sevdiyseniz aha bunlara da bakın" kısmında bir tek bu şahsın adı vardı, hemen çektim, 3 adet showuna saldırdım, önce gelen dress to kill idi, yaklaşık 2 saat boyunca o zamana kadar en çok güldüğüm standup olduğunu söyleyebilirim.

    anlatayım en iyisi, başlangıçta biraz ısınma süreci var, ama sonra kırılıyor insan... imajıyla asla alakalı değil, zaten kesinlikle bir huysuz virjin modu yok, standup yapan bir komedyen var, ama gösterişli ve kendine özgü de bir sahne kostümü var... dolayısı ile o imaja uygun hareketleri ve şakaları var. ama zaten bu durumla en çok dalga geçen de bizzat kendisi. neyse konuya döneyim, gösterinin başında esprilerin yoğunlaşması ve konuya kapılmakta zorlanırsanız merak etmeyin efem, sabır gösterin. başta biraz ağır tempolu başlıyor anlatmaya... ama işte sonrasında kaptırıp gidiyorsunuz.

    sadece mimikleriyle bile sizi güldürebilmesinin yanı sıra, altyapısı olan şakaları ile, insanlık tarihinden anektodları, fransızca kısımları ve başka sürüyle bilgiyle insanı kültürel olarak da geliştiren bir kişi olmuş.

    yani demem odur ki makyajla elbiseyle gayet gösterişli çıkmış ama hiç de kasılmıyor, sizi de kastırmıyor ve güldürdükçe güldürüyor, üstüne de süper bir birikim ve kültür sahibi olduğu da aşikar ve bunu da şahane bir şekilde paylaşıyor. filmlerde bile eskiden yeniye star wars'dan the great escape'e konuşuyor efendim, başka da sürüyle konu var, 2 saat nasıl geçti anlamadım ve hatta zor gülen biri olmama rağmen gülmekten boğazım tıkandı, yanaklarım ağrıdı.

    herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

    *bilmeyenlere ilk intiba olması açısından bu benim de ilk izlediğim "dress to kill" gösterisinden çeviri muhabbetlerimize de sonradan bolca meze olmuş, yabancı diller ve ingilizce ile ilgili şu şakasını paylaşayım.
94 entry daha
hesabın var mı? giriş yap