173 entry daha
  • uçağa yetişecekmiş, o yüzden genel kurul'u terk etmiş. tarihe not düşülecek ve jübilesine yakışır nitelikte bi' hareket olmuş tabi. yüce divan oylamasının neticesi belli, kaç oyla red kararı çıktığı belli ama böylesine bi' gündem dahilinde bile meclis kurulu'nu terk edebiliyorlar. hadi emine neyse, bağımsız triplerinde de, buna ne oldu anlamadım.

    neyse ki son dönemi; umarım chp bundan sonrası için de alevi oylarını sabitlemek için bu ve bunun gibi niteliksiz modelleri vitrine koymaz. sanatçı kontenjanından birilerini gösterecekseniz de inanılmaz nitelikli kişiler var, en azından iki kelime cümle kurabilecek nitelikte birileri olsun mümkünse.

    edit: kurulu terk edeceğini anlayınca, vekiller ikinci oylamada "gitme, çok kritik bi' oylama olabilir" şeklinde sözler sarfetmişler kendisine, istanbul'a son uçak 23.00'de demiş, basmış gitmiş. arkasından da chp sıraları hareketlenince danışmanları ile haber yollamış, tansiyonu çıkmışmış da, güven hastanesi'ne gidecekmişmiş de...

    edit2: eğer ki kurul içerisinde fenalaştıysa öncelikle ilkyardım ekibinin ve meclis revirinin müdahale etmesi gerekirdi. yok kuruldan çıkınca fenalaştıysa da bu durumda "hastayım" kısmı yenmiyor. ne sebeple kuruldan çıktığını açıklasın, bunu yaparken de dürüst olsun. kendisini bu denli eleştirenlerin sosyal demokrat ya da daha net bi' tabirle chp'ye oy veren/vermiş kitle olmasının tesadüf olup olmadığının kararını da iyice düşündükten sonra versin.

    yazık.
86 entry daha
hesabın var mı? giriş yap