6 entry daha
  • tamamen ticari amaçla kurulmuş gruptur. gazete ilanına (ki sanırım şöyle bir ilanmış;müzik grubu kurulacaktır. sesinizin iyi olması gerekmez,kendine güvenen her bayan başvurabilir.) başvuran kişilerden 5 tanesi seçilmiş ve bu kişilere çeşitli görevler (?) verilmiştir.

    geri : ginger spice
    victoria : posh spice
    emma : baby spice
    mel-b : scary spice
    mel-c : sporty spice

    bu özellikler verilirken 9-13 yaş arasında ki kızlar düşünülmüştür. mesela cool mu olmak istiyorsun? al senin idolün victoria. sporla mı alakan var? sana mel-c uyar vs.. kızlar kendilerine onları örnek almış,duvarlarına boy boy posterlerini asmışlardır. bu çocuklar posterler yetmemiş,kendi aralarında 5 kişilik gruplar kurmuşlardır. (daha ciddi projeler için spice girls'ün fırtına gibi estiği senelerde türkiye de ortaya çıkan 'çıtır kızlar'ı,marmelat kızlar' ıda hatırlatmak isterim.) yani proje tutmuştur ve spice girls çok iyi bir yere gelmiştir. ama yapay bir grup ne kadar sürebilir? herkes bu işten torununun torununa yetecek kadar para kazandıktan sonra grup dağılmıştır,hayal sona ermiştir. baharat kızlarımız ilk zamanlar ortalıkta 'ben yoluma tek başıma devam edicem' nidaları atmış olsalar da 1-2 albüm çıkarabilmiş,sonradan ekranlarımızdan kaybolmuşlardır.
    son olarak hala spice girls dinlenen evler varmıdır? vardır. (mesela benim evim.) evet baharatların müziği sanat eseri değil ama çok eğlenceli! değerini bilmek lazım..
103 entry daha
hesabın var mı? giriş yap