7 entry daha
  • (bkz: dracula yöntemi) kanlı bir işlem olduğu için dracula yöntemi de denmektedir.toplam 5 seanslık bir tedavi aldım ve ilk seansını yaptırdım, cildimin rengi açıldı şimdilik.
    ilk yaptırdığımda yüzüm uyuşturulmasına rağmen ağrılı bir seans oldu.toplam yarım saat kadar sürüyor enjeksiyon,bittikten sonra ilk gün yüzüm fena durumdaydı, ama ertesi gün pek bir şey kalmadı sadece iğne izleri mevcuttu.
    5 seanslık prp ve 3 seanslık kimyasal peelingle birlikte uygulanıyor bu işlem. 1 hafta prp, 1 hafta kimyasal olacak şekilde. şubat sonuna doğru tüm işlemlerim bitecek, seanslar ilerledikçe gelişmeleri buradan paylaşacağım.

    ekleme: bu kadar talep üzerine bir dönüş yapmaya karar verdim.

    6. seans sonunda yüzümde hiç bir leke kalmadı, ten rengim tek renk oldu ve cildim çok canlıydı,parlıyordu, canlıydı diyorum aradan 1 sene kadar zaman geçti. yaptırdığım süreç zarfında herşey çok güzel, ancak seanslar bittikten sonra da cilt temizliğine, güneş koruyucu kullanımına, sigara ve alkol kullanmamaya dikkat etmek gerekiyor. bu şekilde cildinizin güzelliği süre olarak uzuyor. ancak şuanki halini sorarsanız, stres faktörü, yediklerim içtiklerime dikkat etmediğim için cildim eski haline döndü. tabi bir de şöyle birşey var, eğer ben bu işlemi yaptırmasaydım eski halinden de kötü olma ihtimali vardı. yani paranız var ise o yoğun seanslardan sonra ayda bir kere yaptırmaya devam edilebilir.
112 entry daha
hesabın var mı? giriş yap