5 entry daha
  • benim için vahşi kapitalizmin simgelerinden biri haline gelen sm şirketinin deli gibi para akıttığı, dolayısıyla bir o kadar da üzerinden kazandığı müzik grubu (grupları). diğer şirketler de çok masum değiller elbet, sistem böyle işliyor ama en çok pisliği ortaya dökülen sm olduğundan mıdır, yoksa super junior olsun, tvxq olsun, ortaya çıkıp açız ulan, sm bize bakmıyor demelerinden midir nedir, en çok gözüme batan sm oldu.

    exo'ya gelirsek, yetenekli olup olmadıklarını, yarattıkları ünü dolduracak kapasiteleri olup olmadığını söyleyemem. halen canlı devam eden sbs gayo daejun'daki şu ana kadarki en zayıf canlı performansı gösterdiklerini söyleyebilirim sadece. kime göre? bana göre tabii ki, müzik uzmanıyım demedim, sadece benim fikrim...

    sevimli çocuklar ama... güzel görünüyorlar, güzel dans ediyorlar falan. ancak history dışında baştan sona sevebildiğim bir şarkıları olmadı. bana göre değiller pek deyip geçiyorum.

    son olarak, grup iyidir kötüdür, geçiniz ama sakın ola bunların hayran kitlesine bulaşmayın, fena agresifler. bir de super junior'a laf etmeyin, ölürsünüz derlerdi.
73 entry daha
hesabın var mı? giriş yap