1981 entry daha
  • ortaokula gittiğim zamanlarda ligde parlayan yıldızlardan biriydi, leblebi gibi 30 sayı atıyordu.

    liseye başlamıştım, iversonlar, tmaclerle karşılaştırılıyordu, leblebi gibi 40 sayı atıyordu. muazzam bir savunması vardı. amerikalıların tabiriyle killer instinct akıyordu kanında. hırs, çalışma, azim, hepsinin birleşimine sahipti.

    üniversiteye geçtim, leblebi gibi 50 sayı atmaya başladı. karlı bir günün sabahında 81 yazıyordu skorborddaki isminin yanında. bireysel olarak tarih yazsa da, takımı kaybediyordu.

    üniversite bitti, iş hayatına atıldım, kobe hala leblebi gibi sayı atıyordu. yeniden zirveye çıkmış, iki yüzük daha kazanmıştı. artık en kral hater bile majestelerine ne kadar yaklaştığını kabul ediyordu.

    bilmem kaç senedir çalışıyorum, göt göbek bağladım, yakında evleneceğim ve kobe hala leblebi gibi sayı atıyor. çok ağır sakatlıklar geçirdi, savunması kötü, şut seçimleri yanlış, takımı rezil halde ama bu adam 36 yaşında ve hala gençlere kök söktürüyor. bir zamanlar rakibi olarak görülen iverson, tmac basketbolu bırakalı çok oldu, kendi jenerasyonunun götündeki kıllar kadayıf oldu fakat kobe hala zirvede.

    çalışma azmi, hırsı ve saf yeteneği ile mj'den sonra basketbolun gördüğü en büyük isimdir benim nazarımda.
3839 entry daha
hesabın var mı? giriş yap