1 entry daha
  • ödeme sistemleri konusunda servis ve hizmetler sunmaya çalışan firmadır.

    özel yazılım entegrasyonu için gerçekten inanılmaz bir dökümanları var. adeta r10'da kral oyun botu nasıl yapılır diye anlatan liseli genç gibi döküman hazırlamışlar. şöyle de süper bir sloganı var: "kopyala ve yapıştır entegrasyonu ödemeleri süper kolaylaştırır" dayı biz ödemeyi entegre edecektik? hata kodları, kod açıklamaları, api'ye gönderilen parametrelerin hangileri gerekli, hangileri opsiyonel bir bilsek? parametrelerin alabileceği değerleri söylemiyorum bile, hadi onları biz tahmin ederiz.

    yine de yılmadan devam ettik, ödeme sayfasını bi görelim dedik. ödeme formunda taksit seçeneklerine basınca şöyle bir modal geliyor. aklım almadı gerçekten. milyonlarca tl yatırım alıyorsun, taksit tablosunda banka logolarını aspect ratio bozarak yayınlıyorsun ve senin ana işin ödeme sistemleri geliştirmek?

    üye girişi yaptıktan sonra ana sayfaya döndüğünüzde headerda hala üye ol, giriş gibi linkleri de görebiliyorsunuz.

    sadece 1 günlük incelemeyle yukarıda yazdığım ve unuttuğum irili ufaklı bir sürü kötü tecrübe edindik. haliyle, insan düşünüyor ve diyor ki acaba entegrasyonu tamamlasak çalışmaya başladığımızda nasıl fantastik sorunlarla karşılaşabiliriz?

    ödeme gibi son derece kritik bir alanda servis veren firmanın bu kadar basit hatalar yapma lüksü yok.
208 entry daha
hesabın var mı? giriş yap