3 entry daha
  • hayatımda izlediğim en berbat filmler listesinde ilk 3'e kafadan giriş yapmış filmdir. öyle ki ilk defa bir filmin yarısında çıkmak istedim. neden mi? anlatayım.

    öncelikle şunu söyleyeyim; filme cemaat filmi olduğunu bilerek gittim. bu paralellere para kazandırmak içimi acıtsa da yaptım bir eşeklik işte. gel gör ki film, ilk dakikasından itibaren paralel propagandanın dibine vurdu. ikinci dünya savaşı ile ilgili sahneler olmasa herhalde can sıkıntısından patlardım.

    sonunu tahmin etmenin zor olmadığı bu filmde tüm "hizmet iyidir, cemaat güzeldir" safsatasını bir kenara koyarsak, oyunculuk performansları ve senaryo, stv'nin aptal filmlerini aratmadı. sonuçta boşa giden, filme verdiğim para ve hayatımın 2 küsur saati oldu.

    filmin kahkaha attığım bir kaç bölümü de vardı.

    --- spoiler ---

    - eldivenlerin peygamber efendimiz tarafından 50 yıl önce görülen bir rüya sonucu çocuklara verilmesi meselesi. tövbe estağfurullah.
    - dilini izini bilmediği bir yerde karısını ve hastanede yatan çocuğunu hizmet için bırakan "cefakar" baba yunus. bi siktir git dedirten yunus.
    - neden beklediniz? sorusuna "vefaaaaaa" diye cevap veren kadın. akılları sıra mesaj verecekler.
    - haşhaşi oğluna para vermeyen, kötü davranan babası. bu da ak parti oluyor he mi? hay sizin beyninize koyam!

    --- spoiler ---

    olm siz hasta mısınız ya? insanları bu şekilde kandırmaktan utanmıyor musunuz? üstelik efendimizi, saçmalıklarınıza alet ediyorsunuz. sizde çok açık bir mallık var. film yapıp "hizmet bitmedi, bitmez" demek aslında iyi fikir ama siz o kadar aptalsınız ki bunu bile doğru düzgün beceremediniz. kafanızda beyin namına hiç bir şey yok. beter olun, size müstehak.

    0.5/10. o yarım puan da fikret hakan'ın göründüğü 10 dakikanın hatırına.
26 entry daha
hesabın var mı? giriş yap