16 entry daha
  • ölümleri k-pax filminin iki anlamda da okunabilecek sonuna benzeyen insanların oluşturduğu tarikat. maddeyi algılayışımız değişti. kimilerinin kayışı kopartmak olarak nitelediği bu şeyi, belli bir öğrenim düzeyinin üzerindeki insanların yaşaması başlarındaki insanın ikna kabiliyetinden mi, onların inanma açlığından mıydı?

    hiçbir şüphe duymaksızın bir şeyin arkasından gidip hayatlarına son verebilmeleri yüzünden, geride kalanlara insan olmakla ilgili ödevimizin henüz tamamlanmadığını göstermiş oldular. evrenin gizleri ve bilim-kurgu edebiyatının sayfaları arasında bir yerde, bir gencin odasında, bilgisayarın ölgün ışığı belki de şu an onların internet sitesini okuyor. tüyleri ürperiyor ve balkonlardan gelen seslerin eşiğinde gökyüzüne bakmaya karar veriyor genç.

    dünya çok romantik bir yer oluyor. atalarının savaşçı babalar olduğuna inanmak istiyor insanlar, kahramanlar olduğuna ve göğe yükselmeyi hak ettiklerine. bu tarikat bunlardan yalnızca biri. insanoğlu erdemini bilincinden vazgeçerek ispat etmeye kalkıyor.

    sahiden içinde bulunduğumuz dünyadan daha uzak olamazlardı...
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap