7 entry daha
  • geleceğin 1 numarası ,müstakbel 1 numara sıfatlarının bol keseden verildiği tenisçi.

    geçen sene roland garros'ta stepanek'i yendiği zaman umut verdi ama o umutların altını dolduramadı.daha iki hafta önce çimde challenger turnuvasının ilk turunda j.p. smith gibi kimsenin izlemediği ismini bile ancak bir elin parmağı sayısında kişinin bilebileceği bir oyuncuya yenildi.sonraki hafta challenger kazanıp buraya geldi.gasquet maçı haricinde de çok beklenmedik bir maçı yok.

    iyi bir tenisçi olacağı muhakkak ama geleceğin 1 numarası çok uçuk ve bence hatalı sonuçlanacak bir tahmin...nadal'ı yense de.sonuçta nadal'ı burada rosol-darcis bile eledi yine muhtemelen çoğu kişinin tanımayacağı r.kendrick 2-0 dan maç verdi.

    edit:maçı kazandı ya yine entryler gırla.neymiş topraktan çime geçme en hardcore geçişmiş.ulan duyan federer'le oynadı sanacak.birçok maçını izledim hatta o john patrick smith maçını da izledim öyle internetten sonucuna bakıp söylemiyorum.geçen sene de darcis yenmişti nadal'ı.darcis şu anda 1 numaradır herhalde.kyrgios şu andaki big4 sonrası grup içinde janowicz ,dimitrov ,raonic ,vesely ,thiem grubunun arkasında yer alır en fazla.
403 entry daha
hesabın var mı? giriş yap