2 entry daha
  • paraşütle atlarken paraşütümün açılmaması sonucu hamle yapmam ve arkadaşım david o selznick'in paraşütüne tutunmam sırasında sol kolumun sol alt tarafınının biraz sağ yanında açılan 10 cm'lik yara izi.

    kulağıma tornavida sokar çevirirken kulak zarımda oluşan, belli bir açıdan bakılınca nightmare before christmas'daki pumpking king'e benzeyen yırtık.

    safarideyken filin sırtından düşünce vahşi bir sansar'ın hain bir pençe izi yüzünden oluşan sırtımdaki mısır hayat anahtarı şeklindeki derin göçük.

    dördüncü çocuğumu doğururken sezaryen yaptırınca karnımda boydan boya oluşan, güneşte yanınca bir smiley'e benzeyen canımın içi yara izim.

    harlem sokaklarında gecenin üçünde nigga cigga kankalarımda takılırken east side motherfucker'ların saldırısına uğradığımızda alnıma rast gelen kurşunun bıraktığı dört santim derinliğindeki delik, doktorlar çok tehlikeli bir ameliyat olur diye çıkartmadıkları için hala kafamda olan kurşun yağmurlu havalarda sızlamakta, yara izlermi topyekün ne denli çok sevdiğimi bir kere daha hatırlatmakta...

    (bkz: haydi benlerimizin x y koordinatlarını verelim)
352 entry daha
hesabın var mı? giriş yap