9 entry daha
  • 2006 yılında izmir'de kurulmuş, sadece eğlence için çaldıklarını söyleyen, son derece mütevazi kişilerden oluşan pink floyd tribute grubu.

    comfortably numb, have a cigar, hey you, echoes, pigs, childhood's end gibi aşmış cover'larını geçen haftalarda tanıma fırsatı buldum, haftalardır da dinliyorum. grup hakkında sözlükte bir-iki şey yazmam icap etti, ben de mesaj atıp, kendilerinden böyle bir ricada bulundum.

    şimdi, bizzat kendilerinden edindiğim bilgilere göre; grubun vokalisti istanbul'da yaşadığı için, ortalama ayda bir toplanıp kurtlarını döktüklerini, bu işi sadece eğlence amaçlı yaptıkları için de, tanıtım anlamında çok fazla zorlamadıklarını, biraz seçici oldukları için bugüne kadar herhangi bir mekanda çalmaya sıcak bakmadıklarını söylediler. bazı ciddi organizasyonlardan ve şenliklerden teklif gelmiş, sahne alacaklarmış fakat soma faciası yüzünden iptal etmişler.

    şimdilik ağırlıklı olarak pink floyd ve anathema şarkılarını, kendilerine göre revize edip çalıyorlar. özellikle vokal konusunda çok başarılılar bana göre.

    bunların dışında kendi besteleri üzerinde titizlikle çalıştıklarını, 2015 yılında büyük ihtimalle parçalarının hazır olacağını söylediler.

    grup elemanları:
    vokal/gitar: doğa yaltırık, oyuncu, seslendirme sanatçısı, tv2 kurumsal sesi
    gitar: eren karabağlar, tabela ve dijital baskı işletmesi sahibi.
    bas gitar: gizem kurt, öğrenci
    keyboard: ilker s, öğrenci
    davul: alp özcaner, ithalat ve ihracat departmanı sorumlusu.

    grubun soundcloud, facebook ve twitter hesaplarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

    https://soundcloud.com/relx

    https://www.facebook.com/…6746720026?ref=ts&fref=ts

    https://twitter.com/relicspf
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap