9 entry daha
  • ben de tam düşünüyordum twitter a yazsam millet alınır mı diye, başlığı gördüm iyi oldu: yav arkadaş bu ne saçma sapan şeydir. mezuniyet balosu anlarım bir nebze de, kına ne lan? ciddi ciddi kına yakiyorlar da hem. yani anladık düğün dernek meraklisisiniz da mezuniyetle kına nasıl birleşiyor? giyinip kuşanıp birbirinize hava atmak için bir balo yetmiyor mu? maksat kızlara özgü eğlence duzenlemekse, o zaman erkekler de sünnet pelerinlerini takıp gece düzenlesinler. illa yapcaz yok diyorsanız da düzenleyin bir kızlar gecesi olsun bitsin. buradan uyarıyorum bak "ayyy mezuniyet kınası da yapalım!!!" diye bana gelen ilk kızın ağzını kırarım. öyle nefret doluyum bu olaya.

    mezun oluyorum editi: cidden bana gelip "mezuniyet kınası yapıyoruss cınıımm" dediler. ve ben de hiç istifimi bozmadan hayatımda ilk defa duyuyorum böyle bir şey, ne saçmalık ya gelmem ben kınaya falan. baloya gitmiyor muyuz işte dedim, gururluyum.

    evet o kızın ağzını kırmadım ama neden gelmiyosun kiii, çok eğlenicez ama bak, erkekler de yok hem, hıh diyen türbanlı bacımıza güzel bir ayar verdim ama.
121 entry daha
hesabın var mı? giriş yap