3 entry daha
  • monster ile onun hayatı anlatılmasına ragmen, kendisi gölgede kalmış insandır zannımca. sözkonusu filmde, "hollywood starı" olarak tanımlayamayacağımız kimseler oynamasaydı , aileen wuornos üzerine yoğunlaşma ihtimalimiz daha yüksekti sanki. (bkz: the magdalene sisters)
    "onların paralarını çaldım, onları öldürdüm ve yine yapacağım, ve başka birini öldüreceğimi biliyorum çünkü uzun süre insanlardan nefret ettim." şeklinde bir açıklaması vardır
    idam kararı açıklandıktan sonra da jüriye "benim için söyledikleri her şey tamamen yalandı [...] tamamen aklım başımdaydı ve uyuşturucu almamıştım" diye bağırmıştır.
    korkunç bir çocukluk, aynı derece korkunç bi ergenlik dönemi, ardından şiddetin doruğunda bir taciz (ki 2inci taciz oluyor bu aynı zamanda) ve tabii ki kayışın kopması.

    (dandik çevirmelerle dolu bi entry olup, ciddi anlamda yapılmış sinema eleştirileri falan da içermemektedir. filme dair kısım sadece bir izleyenin fikridir. salondan çıkınca kamerayı dayarlarsa söylenebilecek türden bir şeydir.)
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap