3 entry daha
  • malum ortamlarda yerini alan kylie albumu. ilk dinlemede 10 puani veriyoruz. bildigimiz kylie tarzinin azicik disina cikmaya cabalamis ve kendini tekrar etmeyerek pop muziginin kralicesi oldugunu tekrardan kanitlamistir.
    (bkz: ne yapsa dinlerim)

    onlarca kez dinledikten sonra editi: ilk dinlemede "oh pop pop" etkisi yaratan albumde, aralara sokulan "filler" sarkilarini secmis bulunuyorum. into the blue ilk single olmasindan dolayi pek hos gelmisti kulaga, lakin albumun tamami goz onune alindiginda "meh" etkisi birakiyor bunyede.
    albumun ikinci sarkisi million miles ise albumun genel konseptine daha uygun bir sarki. into the blue dan sonra dinleyince, "albumun olayi budur haci" diyebilirsiniz.
    albumun goz bebeklerinden birisi bence i was gonna cancel. pharell'in daft punk etkisinde kalip, yapimciligini yaptigi bu sarki, yeni bir get lucky olur mu diye merak ettiriyor. lakin benim sahsi kanaatim get lucky olmaz!
    albumun dorduncu sarkisi sexy love ise " ben bir kylie sarkisiyim" diye bagiriyor. iyi bir denz denz denz sarkisi ancak pek icimi acamadi maalesef.
    bes numero sexercize ise sianin gordugum en mal sarkisi olabilir, amma sexercize sexercize diyen kylie cok datlu!
    alti numara feels so good adi gibi pek iyi hissetmiyor nedense. cok sonuk bir sarki.
    yedinci sirada bizi if only karsiliyor. bu sarkida cok kararsiz kaldim. alcalip, yukseliyor ama nereye konacagini bilemiyor.
    sekkiz numara ise albumun ikinci bombasi olabilir. les sex girisiyle bu ne acaba dedirtiyor, sonrasinda ise sarkinin nakaratini cozmeye calisiyorsunuz. onun disinda tam disco, pop, kylie iste.
    dokuz numara, yine bir sia sicisi ve albume adini veren parca kiss me once. sia'nin " ben kylie ile calismak istiyom, ona sarkilar yazmak istiyom" demesinden sonra heyecanlanmistik, ama sia sanirim pek heyecanli degilmis bu ortaklik icin. yani sarkiyi sia kendisi soylese bir seye benzeyebilir, kylie'ye pek gitmemis.
    on numara hakkinda diyecek hic bir seyim yok. bitiful tek kelimeyle felaket. enrique iglesias ile beraber soyledigi( pek soylemis diyemeyiz cunku asiri efekt var) bu sarki ne???
    on bir numara "fine" ise klasik kylie yine. albumun sonuna dogru kylie tadini yakalayalim diye koymuslar sanirim.
    deluxe versiyonda bulunan sarkilar icin:
    mr. president disconun alasi. eglenceli ve seksi!
    sleeping with the enemy albumu kapatirken sizlerin temposunu dusurelim ki sonra disco krizine girmeyin diye donmus bir sarki. idare eder, dinginliginize dinginlik katar.
    japon versiyonundaki ekstra sarki sparks ise rihanna rihanna diye agliyor, lakin ben begendim. albume konsa siritirdi, fakat her zaman oldugu gibi kylie b side sarkilariyla cok guzel isler cikartiyor.

    ilk dinlemede 10 puan verdigim albume, sindirdikten sonra 8 puan veriyorum. 2 puani filler sarkilardan kirdim kylie!
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap