7 entry daha
  • izlediğim en iyi shah rukh khan filmi. aşk filmleri illa ki bayar bir yerinde, ama bu film değil. shah rukh khan'ın oyunculuğunu da çok beğendim bu sefer. zaten zaraa'nın annesini oynayan kiron kher fanaa'da da zoonie'nin annesini oynuyordu, o da çok sağlam bir oyuncu. filmin konusunu da, verdiği mesajları da çok beğendim. zaten bir hint filmi asla sadece aşk ya da sadece mesaj kaygılı bir film olmuyor, hepsinden bir parça barındırıyor.

    --- spoiler ---

    veer'in mahkemede söyledikleri harikaydı. pakistan ve hindistan hakkında.. ben senden farklıyım diyor.. peki neden tıpkı bana benziyor? bu sefer bir çok şeyi tahmin edemedim, örneğin hep raza ile evlendiğini düşündüm, raza'nın dayanamayıp gelip veer'i kurtaracağını filan, hiç zaara'nın evlenmekten vazgeçip veer'in köyüne gideceğini filan tahmin edemedim.

    --- spoiler ---

    çok güzeldi. tek kötü eleştiri, müzik seçimleri yine berbattı. o cırtlak sesli hintli şarkıcı kimse lütfen müziği bıraksın. ha bir de, bütün filmlerde aynı kişileri oynatıp durmak zorunda mısınız kardeşim? preity zinta görmekten içim bulandı. tamam güzel kız, yeteneksiz de değil ama bir sürü güzel, hoş yetenek var. gerçekten bu bollywood'da birileri suyun başını tutmuş ayşegül hanım. * allahı var bir kareena kapoor gibi karizmadan yoksun ve negatif elektrik yüklü değil, ama gene de sıkıldım arka arkaya bunu izlemekten.

    bi de ben manzara olayını çok seviyorum filmlerde, bunda da harika iç açıcı görüntüler bol bol vardı.

    ay ben bu adamı sevmeye başladım galiba, aamir beni affet. *
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap