7 entry daha
  • hem kafa dinleme hemde öğrenci memleketidir. londra ve cambridge hariç herşeye uzak bir memleket'e göre pahalıdır. havaalanı mevcut fakat yaz sezonu hariç türkiye'ye direk uçuş bulamazsiniz. uçuşlar genelde edinburgh , amsterdam , aberdeen ve manchester yönüne ve pahalıdır. o halde stansted'e direkt veya aktarmali uçuş bulunup gelinebilir. stansted olmazsa luton seçilmesi de mantıklıdır.
    norwich katedrali ve norwich kalesi mutlaka ziyaret edilmelidir.

    kuzey denizi'ne nazır uçurtma uçurulan, film'lere konu olan cromer pieri ziyaret edilmeli ayrıca kaliteli bi fotograf makinesi ile sahil tarafında bolca malzeme çıkıcaktır .

    hollanda gibi yel değirmenleri ile ünlüdür, ayrıca hardal denince akla norwich gelir.

    londra merkeze 110 mil uzakliktadır. tren ile 2 saat'de, otobüs ile 3.5 saat'de londra'ya varabilirsiniz.

    her bölge yada county gibi norwich aksanı vardır, yada bir norwich'li digerini aksanından tanır. şurda norwich'li ergen arkadaşımızin konustugu gibi net anliyabiliceginiz bir ingilizce diyebiliriz. o halde uea'de okumayı da düşünebilirsiniz.
    populer sinemaları odeon vue ve hollywood screen , populer avmleri : chappelfield ve castle mall yine türk mutfagi ararsaniz sehir merkezi girişte solda kıbrıslıların işletdiği yemek yemek adlı şahane kazık fiyatlı türk restorani mevcut ( denemedim ) yine yaşamak, okumak isteyenler yahoo freecycle degerlendirebilirler. cana yakın tiplerdir, gumtree ile halı saha maçlarınin bir parçası olabileceginiz takım'ı da bulabilir, bu şehirde sosyallesebilirsiniz. şehir merkezine yakın arkadaşlar için tek bir bisiklet fazlası ile is görücektir. bu sehrin sabancısı (bkz: jarrold)s'dır. pub ve kilise memleketi olduğu zaten söylenmiş.

    son olarak the canaries denilen norwich city futbol takımına sahip, birde şehir girişlerinde görülebilecek meşhur tabelası için
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap