14 entry daha
  • calisma yöntemleri söyledir:
    yeni dünya düzeni stratejistleri önce bir problem yaratirlar. bunu kurulu bir politik güce (bu bir devlet, bir bölge, hatta bir kita olabilir) muhalif olan bir grubu fonlamak, böyle bir grup olusturmak veya olanlari egitmek suretiyle yaparlar. bu iki zitlasan grubun catismasi "yeni dünya düzeni"nin manevra alanina girmesi demektir kafadan. kontrolünü tamamen elinde tuttugu medya, bu gruplari "özgürlük savascilari" adi altinda lanse eder.
    bu arada politik gücün lideri de "iste yeni hitler" gibi yayinlarla "demonize" edilir (bkz: saddam) (bkz: milosevic) (bkz: kaddafi). bununla birlikte yeni dünya düzeni stratejistleri, politik gücü de silah, danisma vs. gibi konularda destekler, hatta bunlari da yaratir. yani ikili oynamakta ustadirlar ve her iki taraftan da para götürmede gelismislerdir.
    kontrol altindaki medya tarafindan, konu dünyanin gündemine getirilir: bir seyler yapilmali! bu da istenilen tepkinin dogmasidir zaten.
    yeni dünya düzeni'nin kuklalari bu bölümde devreye girer. bm baris gücü, koalisyon, nato gibi isimlerle bölgeye girilir ve yönetim ele gecirilir. bir daha asla ayrilmamak üzere... ana fikir yeni dünya düzeni'nin kontrol ettigi silahli güclerin temel stratejik bölgeleri ele gecirmesi ve kontrol altina almasidir.

    kim ulan bunlar?
    uluslararasi bankerler, petrol baronlari, ilac kartelleri ve baska ulusötesi güclerdir. ingiliz kraliyet ailesi, alman kökenli avrupa soylulari üst düzey aktörlerdir. birlesmis milletler, dünya bankasi, imf, dünya saglik örgütü bunlarindir. nato askeri güclerini olusturur. tüm g-8'ler bunun aktif elemanlaridir. bu ülkelerin baskan veya basbakanlari özel olarak bu ülkelerin basina getirilir. bunun kim oldugu farketmez. adi bugün bush olur, yarin john kerry... (bkz: bilderberg toplantıları)
    hepsi ayni tornadan gecmistir. oyuna dahil olmayan ortadan kaldirilir (bkz: kenedy) (bkz: aldo moro) (bkz: ali bhutto).

    önceki etrileri görmeyenler icin tekrar edeyim ki bu büyük tezgahin fikir babasi olan (bkz: albert pike) mutlaka okunmalidir. zira bu isin icinde freemasonry vardir.
219 entry daha
hesabın var mı? giriş yap