2 entry daha
  • 2011'den beri proje üstüne proje açıklayan, ama bir türlü karar verip de birisine başlayamayan yetenekli yönetmen, aktör, senarist. little children gibi başarılı bir filmden sonra herkes yönetmenliğe devam etmesini bekledi, ama nedense bir daha da film çekmedi. keza 2001'den beri de aktörlük yapmadığını söylemek mümkün. bu sene de bir filmini izleyemeyeceğiz gibi görünüyor. şanslıysak belki 2015'e kadar aşağıdaki projelerinden birisini hayata geçirir de suskunluğuna nokta koyar.

    -christian bale'in başrolünde (bale'in başrolü üstlenip üstlenmeyeceği kesin değil) the creed of violence'ı çekeceğini açıklamıştı bir sene önce. boston teran'ın romanından uyarlanacak. 1910'daki meksika devrimi’nde geçen hikaye, abd’nin her zaman olduğu gibi devrimin kendi çıkarları yönünde ilerlemesi için görevlendirdiği bir suikastçının yaşadıklarını anlatıyor.

    -aravind adiga'nın yazdığı the white tiger romanını uyarlamayı planlıyor. kitap fakir bir adam olan balram halwai’nin delhi’ye taşınıp fakirlikten kurtulmaya çalışmasını konu alıyormuş. filmin çekimleri hikayenin hindistan’da geçmesinden ötürü burada yapılacakmış.

    -jess walter'ın kaleme aldığı beautiful ruins'i de uyarlamayı planlıyor. hatta bu filmin de başrolü belli olmuş: imogen poots.

    edit: bale filmin başrolünü üstlenmeyecek. proje de ölmüş olabilir.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap