3 entry daha
  • yaklasik bir hafta once ruyamda, patronum delphine arnault'nun yapmami talep ettigi, benim de "ben onun sicagini-sogugunu / direktini-endirektini aciklayabilirim, isterseniz teknik resmini de cizerim, ama ne oldugunu bilmedigim icin yapamam" seklinde cevap vererek reddettigim islem.

    biraz dusunmeniz gerek, acaba neden ruyami sizlere anlatiyorum? cok mu yakiniz?
    ruyami anlatiyorum cunku, gordugum kadariyla, sozlukculer arasinda yaslari oldukca kucuk olup henuz universiteye gitmemis olanlar da var. lutfen sizler mutlu olacaginiz bir egitim secin. ben o kadar okuyup endustri muhendisi oldum, belki gelecekte haftada 60+ saat calisip bol para kazanacagim ama, okulda cok mutsuz gunler gecirdim. hayatim boyunca herkes meslegin ne kadar onemli oldugunu, mutlu bir hayat icin basarili bir kariyer gerektigini soyledi. o kariyere baslayana kadar gecen zamanin ise, sirf bir umudun pesinden kosanlari ne kadar mutsuz edebilecegini kimse soylemedi. eger siz gidip sevdiginiz bir seyi okursaniz, sonra da is bulamazsaniz, size maas-ev-araba veremem. ama herseye ragmen gecen zaman sizi mutlandirmis olur.

    gercekten de delphine arnault patronum olmazsa, buyuk pismanlik yasayacagim. yine de, bu ruh halinden birkac gun sonra kurtulacagima da eminim. en azindan, senelik toplumsal hizmetimi sunmak istedim.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap