3 entry daha
  • bu yil, allthatjazz takiminin, rus rakiplerinin onunde zone birincisi olup; ulkemizi paris'te temsil etmeye hak kazandigi yarisma. 21-23 nisan arasindaki bu finalde, her zone'dan 1 lisans takimi ve 1 mba takimi olmak uzere, 14 takim yarisicak.

    loreal sayfasindan alinti:

    l’oreal e-strat challenge nedir?

    l’oréal’in en önemli işe alım araçlarından bir tanesi olan ve üç senede dünyada 80’den fazla ülkeden 25.000 ‘i aşkın üniversite öğrencisini bir araya getirmiş olan strateji yarışması e-strat challenge’in dördüncüsü bu sene rekor bir katılımla gerçekleştiriliyor.
    üç kişilik takımlar halinde iş dünyasının rekabetini sanal ortamda yaşama fırsatı sunan e-strat challenge ‘da seçilen takımlar 2 ay boyunca pazarın gerçek zorlukları ve değişen koşullarıyla mücadele ediyorlar . takım halinde alınacak stratejik kararlar ve yönetilen firmanın 4 sanal rakip firmayla başa baş gitmesini sağlamak yarışmanın en geliştirici ve en çok mücadele gerektiren yanını oluşturmaktadır. öğrenciler sanal şirketleri ile ilgili stratejik kararlar alırken büyüme ve fiyat politikası , finans , pazarlama , üretim kapasitesi , araştırma geliştirme , reklam , ürün konumlandırması gibi piyasa gerçekleriyle de karşılaşacaklar
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap