1 entry daha
  • bu boyda bu kadar hızlı ayaklara sahip olmasıyla insanı keyiflendiren, ribaund bilgisi yerinde, şutunu da geliştereceğine inandığım genç kamerunlu eleman. hücum ribaundunu kovalamaya devam etsin, basketbol iq sunu bi kaç aydır izleyen herkes görüyor zaten.
    2014 nba draft'ında ilk 3 sıradan seçilince kimsenin şaşırmayacağını düşünüyorum. university of kansas da yardırıyor şu sıralarda.

    kendisinden çok fazla şey bekliyorum bilsin.

    edit : sakatlık sebebiyle bu sezonu da oynamadan geçirecek gibi görünüyor. david robinson'dan sonra ilk kez bir oyuncu draftından sonraki ilk iki seneyi de hiç maça çıkmadan tamamlayacak gibi. tabii robinson'ın bunun yapmasının sebebi orduya katılmasıydı. embiid bundan sonra greg oden'ın veliahtıdır.

    edit 2 : sonunda kurtuldu da sakatlıklardan tekrardan hayallerimizdeki hakeem olajuwon potansiyeline geri dönmeye başladı. tabii içindeki genç hakeem'e ek olarak bir de istediği zaman orta mesafeden şut atabilen, gerektiğinde düşünmeden üçlük deneyebilen birini ekliyor oyununa. ayrıca sosyal medyadaki tavırları, maç içindeki karşı oyunculara karşı sert davranışları, rakibi rakip olarak görebilmesini çok seviyorum. gerçekten old school basketbolcuları andırıyor.
608 entry daha
hesabın var mı? giriş yap