2 entry daha
  • insanı spor yapmaya teşvik eden uygulama. bu güne kadar denediğim sporlar, egzersizler ve uygulamalar arasında en işe yarar ve başarılı bulduklarımdan biri olduğunu söyleyebilirim. neredeyse tamamı interval olmak üzere farklı amaçlara yönelik onlarca egzersiz ve yüzlerce hareket var ki bir süre sonra bilmediğim bir hareket çıkar belki diye acayip egzersizleri dener ve terler halde buluyorsunuz kendinizi. amacınız yağ yakmak ve sıkılaşmak ise önce 30 veya 45 dakikalık cardiolardan biri sonra da get focused kısmından 15 dakikalık bir egzersizi seçmenizi tavsiye ederim. bu egzersiz vücudunuzun durumuna göre karın, kalça veya bacak için olabilir ve bittiğinde ilgili bölgedeki kasların fazlasıyla farkında olursunuz.

    uygulamadaki egzersizler dışında bonus workouts kısmından ünlü sörfçülerin, koşucuların ya da rihanna'nın kişisel eğitmeninin vs. ntc için hazırladıkları egzersizleri de indirebilirsiniz. yalnız laura enever'ın denge ve üst vücuda yönelik egzersizini tamamen doğru yapabilmek için cidden sörfçü olmak lazım galiba.

    bir de bu uygulamanın en güzel özelliklerinden biri spor yaptıkça ödül olarak muhteşem egzersizler ve tarifler vermesi. 60. dakikada smoothie, 240. dakikada karın egzersizi gibi. 5000 dakikaya kadar yolu var hatırladığım kadarıyla. 5000 dakika şu egzersizleri yapmış insan peygamberliğini ilan etmelidir bence.

    yine de hatırlatmakta fayda var, bu egzersizler interval olduğu için kendinizi fazla zorlamayın. artık interval egzersizler klasik kardiyonun (koşu, bisiklet, yüzme...) yerini almış olsa da bir sporla uğraşıp ntc ile destekleyebilirsiniz çünkü başlarda isteseniz de her gün interval egzersiz yapmanız mümkün değil, aslında vücut alışınca da değil. interval cidden ağırdır, kendinizi zorlarsanız bir süre spor yapamazsınız dahası yapabilecek durum gelince de yapmak istemezsiniz.
164 entry daha
hesabın var mı? giriş yap