5 entry daha
  • deviantart'dan sonra bana gore dunyanin ikinci en yavas serverlarina ve en dar bandwidthlerine sahip sitesidir. hatta yakinda sanirim deviantart'i da gececek. amerika'da dsl ile bile sayfalari acmak iskence olduguna gore...

    simdi soyle bir gercek de var burada. "ne kadar cok insan varsa galerimde o kadar populerim" mantigi gecerli olmaya baslamis. yani "olabildigince insani alayim, muthis bir galeri hazirlayayim sukse yapsin" mantigiyla onune gelen herkesi listesine eklemis bazi insanlar. hatta artik "bazi" degil "herkes" boyle olma yolunda. gosteris olsun diye insan ekliyorlar.

    hepsinden ote, ucuncu sahislara hicbirsey anlam ifade etmeyen bazi yazilar mevcut. ornegin bir kimseye yazdiginiz "confession" genelde "aww i adore this guy woot woot!" tadinda olabiliyor.

    peki nerde buranin "komunite" olarak deviantart'dan farki? yuzlerce, hatta binlerce defa, lise defterinin kosesine cizilmis animelerin "bunlar benim resimlerim" diye gonderilmesi ile, adi sani duyulmamis animelerin siktiriboktan karakterlerinin "benim resmim hehe" diyerekten profile konulmasi arasindaki fark ne?

    o yuzdendir ki ben friendster'a pek isinamadim halen daha acikcasi.
7 entry daha
hesabın var mı? giriş yap