9 entry daha
  • --------spoilerimsi-------------

    bizler kentte yaşıyor, sıcak evlerimizde , rahat koltuklarımızda oturuyoruz. çalışıyor ve karşılığında alın terimizle kazandığımız parayla rahat ve güvende, karnımız tok yaşıyoruz. en zor yerinden başlamış da olsak toplumsal standardları zorluyor. sınıf atlamak için mücadele ediyoruz.

    joe buck, bir fahişe* olan büyük annesinin misafirleriyle aynı yatağı paylaşarak büyüdüğü küçük western kasabasından , sanrılarla sık sık geri gelen bir kabusa dönüşmüş ilk cinsel deneyiminden , bulaşıkçılıktan , patronundan ve tüm diğerlerinden tiksinircesine bıkmış yeni bir yaşam istiyor. cowboy gibi görünüyor ama ata binmiyor. ama bir yeteneği olduğuna inanıyor. ahlak kurallarını takmıyor. hatta belki bilmiyor. sadece içgüdüleriyle davranan bir canlı gibi refaha en kısa yoldan gitmek istiyor. bir otobüsün içinde, kente "callboy" olmaya geliyor. bizleri evlerimizde rahat ve güvende yaşatan değerlere bir tehdit savuran varoluşu , saflık ve cahilliğinin bileşkesiyle ondan rahatsız oluyoruz. zengin orta yaşlı kadınlara karşı başarısızlığı onu daha da ahlaksız yollara ittikçe tedirğinliğimiz artıyor.

    orada kendine bir yol açmak için karşısına çıkanı harcamaktan çekinmeyecek 'ratso' var. kendisinden bile daha eçiş bücüş bir ayakkabı boyacısı olan babasından utanarak şehrin pisliğinde büyümüş, acımasız bir sıçan...

    dibe vurmuşların dünyasında çaresizlik düşman olanları dayanışmaya sürüklüyor. ikisi birlikte küçük suçlar işleyerek geçiniyorlar.öte yandan hayaller kuruyorlar. ratzo yaza miami'de olmak istiyor. joe'nun , tek şansları olduğunu düşündükleri erkeklik yeteneği üzerine hayalleri tutmayınca birlikte daha dibe sürükleniyorlar. homoseksüel ilişkiler ve şiddet kapılarına dayanıyor.

    artık onlar, dünyanın soğuk ve çıplak gerçeklerine çarpıp parça parça olan nefret edilesi hayalleriyle , dişlinin çarkları arasında kurbanlara dönüşürken birbirlerine sokulan iki insandırlar.
    --------spoilerimsi-------------
76 entry daha
hesabın var mı? giriş yap