3 entry daha
  • geleceğin en büyük pivotlarından biri olarak gösterilen andre drummond'ı madara etmiş, greg monroe'ya da zor anlar yaşatmış yeni thunder pivotu. görüntüleri için: http://www.youtube.com/watch?v=nfdanypjwci

    aau sisteminden uzak kalmış olması kesinlikle işine yaramış. hücumda nerede duracağını biliyor, savunmada rotasyonlarını başarıyla yapıyor, top çalabiliyor, blok yapabiliyor, hücum ribaundlarında etkili.. tabii ki geliştirmesi gereken çok şey var. basit fauller alıyor mesela, onun önüne geçmesi gerek. biraz mid-range oyununu da geliştirmesi lazım, çünkü bileği buna müsait. ama 12. sıradan seçilmiş bir oyuncu için kesinlikle steal diyebiliriz şu ana kadar gördüğüm kadarıyla.

    sonunda oklahoma vasat üstü olma potansiyeline sahip bir pivota kavuştu. çaylak olduğu için tabii ki inişli çıkışlı performansları olacaktır bu sezon, rookie wall'a çarpması oldukça olası adams'ın. ancak herhangi bir sakatlık yaşamadığı takdirde önümüzdeki sezondan itibaren adını oldukça duyacağımızı düşünüyorum.

    17 sayı, 10 ribaund, 3 blok, 3 asist.. oklahoma, seattle'dan taşındığından beri herhangi bir pivotundan böyle bir performans almadı. hiç bir maçta.
66 entry daha
hesabın var mı? giriş yap