3 entry daha
  • muhtesem tv kanali star da bir programin konuguydu
    gercek annesi oldugunu idda eden, okumasi yazmasi olmayan bir koylu kadin vardi ve buda gercek annesiyle cikmis gelmis programa
    yuh be kardesim, yurdum medyasi vs diyerek izlemeye basladim. kadin atilla benim oglum dedi ve kicinda ben vardi dedi. atilla sasirdi, sunucu 3-4 kere atillaya gostersene dedi. ve atilla sonunda gotunun biraz ustunu gosterdi.
    bu arada telefonla baglanan biriside abisi oldugunu idda etti. bu arada simdiki annesi bayildi. atilla anne annne diye feryatlar atarken doktor, ambulans cagirin sesleri yankilaniyordu studyodave canli yayin devam ediyordu. binlerce kisi canli yayinda nasil insan olduruluru izliyordu.
    atilla cok tirsti annesi olecek diye ama delikanli olsaydi kirardi o kameralarin hepsini, dagitirdi studyoyu. ama o 15 dakika sonra annesi kendine gelince devam etti.
    izlerken yuh beh bu kadarda olurmu dedigim her ana yenileri eklendi. hayret otesi bu dumur edici program sunucusu, konuklari, atillanin gercek annesi kim? az sonra, atillanin sizce gercek annesi kim? hemen arayin 0900...vs tanitimlariyla turk medya tarihine ismini altin harflerle yazdirdi. yillar sonra medyamiz hakkinda yapilacak olan belgesel ve arastirmalara iyi bir malzeme olacak bu katkilarindan dolayi atilla tasi ve star ailesini kutlarim.
1505 entry daha
hesabın var mı? giriş yap