2 entry daha
  • imc tv'de bir müzik programında denk gelip tanıdığım, 2-3 tane kürt gencinin kurduğu grup. şuan için amatörler ama ellerinden tutulursa bence on numara bir albüm hazırlayabilirler. izlediğim çoğu profesyonel sanatçıdan daha iyiler. çok neşeli ve heyecanlılar.bunu müziğe ve seslerine iyi yansıtıyorlar.

    propaganda yapıyorlar diyenler bir zahmet saçmalamasınlar.hala insanları kendi anadilinde müzik yapıyor diye suçlayan insanlar var.buna bir alışın yahu.müziğin evrenselliğini anlayın öncelikle. koca istiklalde adım başı sokak müziği yapan insan var kürtçe de, lazcada, fransızcada vs.

    dün de istiklal'de yürürken denk geldim bu arkadaşlara.en öne geçip izledim ne yalan söyleyeyim müthiş bir performansa sahipler. o kalabalık caddede sesleri öyle güzel yankılanıyor ki anlatamam. ve ilginçtir liseden beri bir kürtten daha fazla kürtçe müzik dinlerim hiç bu kadar güzel potbori müzik yapan grup görmedim. ankara'ya da gelsinler.yüksel caddesinde bir halay çevirelim de istiklal halay görsün.yolları açık olsun.
12 entry daha
hesabın var mı? giriş yap