279 entry daha
  • çok merak ettiğim 3d gösterilen bir film bu ve fakat;

    bundan birkaç gün önce 22.00 seansına bursa carrefour'daki sinemaya gittik aile eşrafıyla, amacımız merak gidermek bittabi.
    bilet almak için gişeye gittiğimizde gişe görevlisi "yalnız 3d gözlükleri ters takmanız gerekiyor." dedi. biz bakıyoruz bön bön tabii. "nasıl ters?" diye sormak sonunda aklıma geldi. "filmde bi sorun var, gözlükleri ters takmanız gerek işte." dedi kendileri. "ohahahaha iyiymiş, biz almayalım." dedik, o sırada bir diğer görevli gelip "abi gravity'e bilet satarken gözlükleri ters takmaları gerektiğini söyleyin bak, iade istiyor bütün salon." dedi.

    biz arkamıza bakmadan seri adımlarla uzaklaştık, uzaklaştık ama o gün bugündür düşünüyorum, bu sorun nasıl bi sorun? bu film nasıl o şekilde gösteriliyor, bileti satılıyor? bu biletleri kim alıyor?
    daha da mühimi; bu dahiyane fikir kimin aklına geldi? "hacı gözlükleri ters takıp mı denesek bi de" dediler, ben işin içinden çıkamıyorum arkadaş.

    bi de öyle mi deneseydik acaba? değişik bi deneyim yaşatan film olarak kazınırdı dimağlarımıza belki, bilemedim ben onu.
856 entry daha
hesabın var mı? giriş yap