3 entry daha
  • lezzetli ve farklı tatlar deneyebileceğiniz lokantadır. öncelikle mekan çok sıcak, samimi ve sade dekore edilmiş olmasına rağmen oldukça küçük. kapasite 50 kişiyi aşmaz diye düşünüyorum.

    mekana ilk defa gidecekler için şöyle bir tavsiyede bulunayım: mekan küçük olmasına rağmen 3 ana kısımdan oluşuyor, sigara içilen dış bölüm (aslında bahçe ya da dışarıda bir bölüm değil mekanın içinde, sadece salon kısmından bir cam aracılığıyla ayrılmış 3 tarafı kapalı, mekanın ön yüzü, rezervasyon yaparken öncelikle burayı tercih etmenizi öneririm), bu bölümün hemen arkasında yer alan ana salon (kapalı mekan tercih edecekseniz bu bölümü öneririm), son olarak da büyük bir sütun ile ana salondan ayrılmış fırının, servantın ve mutfağın hemen önünde kalan klostrofobik ve küçük iç salon. tecrübemiz olmadığı için biz bu son iç salon diye nitelediğim yerde yedik yemeğimizi (bize burayı uygun görmüşler). yemekler çok lezzetli olmasına rağmen burası insanı boğuyor biraz.

    yemeklere gelirsek, eleştirilebilecek neredeyse hiçbir şey yok. özellikle önden gelen ekmekleri ve isli tereyağları muhteşem. yediğimiz tüm mezeler de birbirlerinden müthişti. hepsi övgüyü hak etmesine rağmen ezine peynirli levrek baş köşeye geçiyor diğerlerine kıyasla.

    fiyatlar ortalamanın gerçekten üzerinde, porsiyonlarsa oldukça küçük. ancak en azından muadili mekanlarda görülen ekmek ve suya para yazma hatasına düşmüyor mekan.
24 entry daha
hesabın var mı? giriş yap