9 entry daha
  • gidip görmeyenlerin genelde adana ile ilgili yanlış önyargıları vardır.

    gelişmemiş, ufak, muhafazakar ve sıkıcı sanılan bir yer genelde.

    sırf adana'da olduğu için çok populer olmayan çukurova üniversitesi ile ilgilide benzer yanılgılar mevcuttur.

    oysa çukurova üniversitesi, adana önyargılarla yaklaşılan bir yer olmasaydı, bence türkiye'nin en iyi üniversiteleri diyince herkesin aklına ilk sıralarda gelen bir yer olurdu. özellikle tıp fakültesi ve bu fakültenin hastanesi gerçekten gelişmiş, iyi eğitim ve iyi hizmet verilen bölümleridir.

    kampüsü şahane olan üniversitedir.

    göl kenarında harika piknik alanları, trekking alanları, her türlü güzel doğa manzarası, devasa kütüphanesi, sabancının yaptırdığı açık/kapalı spor sahaları ve olimpik yüzme havuzu, yemyeşil ormanları, manzaraya bakan kafeleri, şehre ulaşımın kolay olması ve daha birçok yönüyle bu şahane terimini hakediyor. üstelik cıvıl cıvıl insanlarla dolu. herkes bir aktivitenin peşinde, içinde.

    öğretim görevlilerinin kaldığı lojmanlar ve sosyal tesisleri gerçekten harika. ormanın içinde göl kıyısında burasıda. ayrıca sosyal tesisler olarak geçen yerde nefis bar ve restorant var. oldukça uygun fiyatlı ve nefis manzaralı tabiki. insanın kafa dinleyip rahatlaması için yapılmış.

    anfileriyle, fakülte binalarıyla, ormanıyla, kampüsün düzeniyle yani herşeyiyle harika bir üniversitedir çukurova üniversitesi.

    bende kendime sormaktayım hala, bütün bunları bildiğim halde neden o zamanlar hiç bilmediğim istanbul üniversitelerine gireceğim diye kastım durdum puanım çu ya yeterken istanbula geldim. tabi acayip hayal kırıklığı sonrası.
261 entry daha
hesabın var mı? giriş yap