54 entry daha
  • yillar yili once yaptigimdir, genel mudurun sekreteri olan hatun kisiyle. cok masumane bir sekilde ise sefertasi ile gidip gelen bir delikanli genc iken, bu hatun degisik bahanelerle (adres sorma, surasi nerede burasi nerede gibi) bir yerlere gitmemize neden oldu. sonra, malum olaylar olaylar gelisti. isyerinde, etrafta kimseler yok iken, genel mudurun odasinin saginda, solunda, onunde, arkasinda opusmeler, koklasmalar girla gidiyordu.
    bir gun bu ofiste is saati disinda calisiyorken, ben de bir is icin ofiste iken, ve etrafta kimsecikler yokken, toplanti odasina gittik, dis kapi da kilitli nasil olsa diye rahat rahat sevistik. hatta, bir de uzerine fotograf cekimleri yaptik toplanti odasinda, fotolarin temasi malum.
    ertesi gun ise, ayni toplanti odasinda bir sirketten gelen guzelcene bir hatun ile toplanti halindeydik. digerleri ayrildi, basbasa kaldik ve tam 12 saat oncesinde masada diger hatun ile is bitirdigimiz yerdeydik. bu aklima gelince, gulumsedim ama baska bir konuya bagladim olayi.
    (bkz: boyle iste sevgili gunluk)
119 entry daha
hesabın var mı? giriş yap